Fancy Friday – Glitter

Så er det atter fredag, og denne uges tema er Glitter! Ikke ligefrem min yndlings slags lak, og derfor heller ikke noget jeg har voldsomt mange af. Eller det er ikke hvis du spørg mig. Hvis man kigger i min samling vil de fleste nok ikke være helt enige…ved nærmere tjek af sidste stash opdatering, så tæller de kun omkring 45-50 😮

Nå men jeg synes i hvert fald ikke at jeg ville genbruge, så jeg spurgte søde Charlotte som ejer Foxy Paws om jeg ikke måtte få lov til at vise en fra hendes nye Diamond collection, da jeg havde luret et par billeder af den på Instagram. Det måtte jeg heldigvis godt, så den nåede jeg lige at fange her til eftermiddag imellem et par regnbyer 🙂

Der er virkelig glitter og holo i den her, fantastisk smuk og selvfølgelig slet ikke til at fange på kamera, derfor de lidt slørede billeder, for at vise hvor meget holo der egentlig er i 😀 Jeg har lagt den over Essie Splash of Grenadine, som jeg synes passer smukt sammen med Diamandis 🙂 Der er 1 lag på alle neglene på nær ringfingeren som har fået 2-3 lag, for at lave en “diskret” accent nail 🙂

Lakken kan købes på Foxyfingertips.com for 79,95 kr. Et virkelig godt køb vil jeg sige, og en glitter som denne, er altså et must i en hver samling 😉
Foxy Paws Diamandis Fancy Friday - GlitterFoxy Paws Diamandis blurred Fancy Friday - Glitter
Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂


Fancy Friday – Glitter

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.