Herôme Spray On Top Coat

En lille revolution er under opsejling.. Herôme Spray On Top Coat! Eller det ved jeg jo egentlig ikke endnu… MEN hvis det gør som det skal gøre, så er det da helt sikkert mit farvel til topcoats på den traditionelle måde. Jeg skal i hvert fald nok vende stærkt tilbage med nyt om den her når jeg har fået den afprøvet.

Den skulle lande i Danmark senest i midten af Oktober, men jeg skal selvfølgelig nok råbe højt når den er her. Prisen bliver omkring de 99 kr. og ville kunne købes på Herome.dk, hvor der i øvrigt stadig er lakker på udsalg og de almindelige forhandlere af Herôme 😉

Hvad så er i ligeså nysgerrige som jeg er? 😀

Herôme Spray on Top Coat

Herôme Spray on Top Coat

8 comments

  1. Uhh det lyder spændende, men også lidt spøjst? Jeg forestiller mig, at der kommer overlak på fingrene også, hvis det er en spray?

    1. Ja det skulle man umiddelbart tro i hvert fald. Men det skulle der ikke komme. Men jeg får den ind af døren her en af de nærmeste dage og så skal jeg nok melde tilbage 🙂

  2. Whaaaaat?? Orv det lyder spændende!!! Altså jeg kan jo ikke lade være med at tænke på alt det der kommer på huden… Og skulle den virke, er jeg overbevist om at jeg ikke giver afkald på min Seche Vite!! MEN, det er jo hsmrende smart til når man feks har lavet stamping, for der må den da være 200% smudge-fri?
    Venter spændt på følgeton 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.