Polishers Inc – NudeTude

Nogen har måske bemærket at vi har rykket lidt rundt.. Men vi var åbenbart alle ret så enige om at udskyde den her en uge, så det blev det altså til 😀 Nå dagens tema byder på nude mani (skal i øvrigt ikke anbefale at google så noget) og det har jeg da efter bedste evne forsøgt mig at lave.

Skal i øvrigt også lige gøre opmærksom på at vi har budt velkommen til hele 3 nye piger i PI, som alle er virkelig dygtige til nailart, så jeg glæder mig til at se hvad de finder på. Så husk at tjekke forbi Annie, Milena og Coco 🙂 Og hjertelig velkommen de damer <3

Først så skal lige sige hej til en af mine ældste lakker her på bloggen. En af de mest brugte og en af dem, nej nok dén, der passer bedst til min blege hudtone. Nemlig Passion fra OPI. Første optræden på bloggen var helt tilbage i Maj 2009, så sig lige halløj til dårlige billeder og not so cleaned negle inden billedet blev taget 😮 Puha!

OPI Passion Polishers Inc - NudeTude

Nå videre til manien. Jeg har som sagt brugt ovenstående lak som basen. 2 lag og den er perfekt 😀 Derefter besluttede jeg mig at forsøge med et nude stamp, med OPI DS Design, men som i kan se på det her billede under, så er det mere eller mindre umuligt at se. Altså det kan anes, men det kan også blive for diskret. Stampet er fra MoYou Pro plade nr. 11 🙂

OPI Design Polishers Inc - NudeTude

Så der skulle noget andet, dog stadig lyst til, og det blev så Medina by GOSH Glam. Den er ret god at stampe med nemlig. Klik evt. på billedet så i kan se det lidt nærmere 🙂

Hvad synes i? Går det an til en nude mani?

Polishers Inc - NudeTudeSo today is the nude mani challenge (cant recommend googling that btw) and I found one of my oldest polishes for this OPI Passion. It’s perfect for my pale skin so I had this in my head, from the moment I saw the challenge today. And since only showing a polish would be kinda boring, I put a stamp on it. First only the OPI DS Design, but it was very hard to see, so I put a gold polish on top with the same stamp. Still very discreet, but a bit easier to see. So this have to be my take on a NudeTude mani ;D The stamp is from MoYou Pro Plate 11.

We also welcome 3 new Inc’rs to the group today, so be sure to check out their blogs and of course their manis for todays challenge 🙂 Welcome to Annie, Milena and Coco <3

Dont forget to click on the links below to see what the other lovely ladies came up with this time 🙂

Polishers Inc – NudeTude

14 comments

    1. Taak 😀 Jamen jeg ka jo slet ik li så noget.. Det er keeedeeligt! Neeed colors! ;D Nå men skal jeg være tilfreds, så må jeg jo være det 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.