Chanel Spring 2015 lakker

It’s the most wonderful time of the year!! Og her er det skutte julen jeg snakker om, men endelig nyheder fra Chanel om deres spring 2015 lakker 😀 Yay!

Jeg har jo teaset lidt for Chanel’s Spring 2015 lakker på IG/FB, men det er jo ikke alle som kigger med der. Så i der trofast læser med herinde, skal jo selvfølgelig ikke snydes for et lille kig på hvad Chanel har i vente for os i 2015.

Synes måske det er en kende tidligt at kalde det for spring… især når det kommer i slutningen af Januar. Men jeg skal da ikke brokke mig over lak der kommer ud før årstiden egentlig er i gang 😉 Det gør i vel heller ik? 😛

Har jo også efterhånden vænnet mig til at den årstid man befinder sig i, egentlig allerede er ovre i den næste sæson, når man er ude i så noget beauty/mode værk, som jeg nu engang beskæftiger mig med. Eller i hvert fald beauty delen ;D

Nå skal vi springe ud dem?

chanel 641 tenderly Chanel Spring 2015 Le Vernis chanel 643 desirio Chanel Spring 2015 Le Vernis chanel 645 Paradisio Chanel Spring 2015 Le Vernis

Vi kan forvente 3 nye farver, som sædvanlig vil jeg næsten sige 🙂 En smuk mauve farve, en ret pæn pink udfra hvad jeg lige kan se på billedet herunder og en hvad jeg forventer er, ret sheer grøn/hvid lak. Tenderly er helt klart den jeg har størst forventninger til af de her.

Ja må jo bare endnu en gang ønske mig Matas gavekort i julegave, som altid… Så jeg har til når de her basser kommer 😀 Hvad siger i til dem? 🙂

Chanel Spring 2015 Le VernisFoto: fashion.telegraph.co.uk

Chanel Spring 2015 Le Vernis

7 comments

  1. Åh, Chanel. Jeg ser blot endnu en Charivari, en eller anden pink, og attention, eller Eastern/Western light 🙁 Jeg synes ikke de seneste kollektioner har været så spændende. Farverne er SMUKKE, men intet nyt…

    1. Ah den lyse er slet ikke en creme lak, så det er den slet ikke. Den er en effect ala den vi så fra fall kollektionen. Det er jeg næsten 100% sikker på. Men det er jo også meget med de følger tiden farver så er det klart de samme kommer tilbage mere eller mindre et par gange 🙁 Jeg skal i hvert fald lure på dem når de kommer 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.