A England – Crown of Thistles og Saint George

Indlægget indeholder affiliatelinks

I forbindelse med at LuxBeauty.dk er blevet forhandler af A England,  så har jeg fået tilsendt to farver, Crown of Thistles og Saint George. To fantastiske lakker som jeg har forsøgt at fange så godt jeg nu kunne indendørs.

A England Crown of Thistles

En smuk lilla holo lak, som ligger sig virkelig pænt ved bare et enkelt lag. Det er en af de ting som A England virkelig mestrer, altså at lave flotte dækkende holo lakker.

Jeg ved ikke helt hvad der sker med de her billeder, men jeg har pillet ved nogen indstillinger på mit kamera som simpelthen har fået de her billeder til at se så varme ud. Hvor at de efterfølgende slet ikke er blevet i samme stil, så det beklager jeg.

Crown of Thistles er fra en af A Englands nyeste kollekioner som hedder Elisabeth & Mary. Jeg er lidt vild med de alt sammen hedder så noget “gammelt” og engelsk… Jeg er i øvrigt også faldet i Downton Abbey fælden, så det hjælper jo heller ikke på det. Ikke fordi at A Englands lakker ligefrem lægger op til at det er i den tidslomme man skal tænke, men i er nok med på hvad jeg mener hvis i også ser det ;DA England Crown of thistles A England Crown of thistles A England Crown of thistles

A England – Saint George

Grøn er jeg egentlig ikke specielt vild med når det kommer til neglelak, men jeg synes nu alligevel den her er så super fin. Meget julet også, er jo egentlig perfekt til et juletræ 😉 Eller ja en julegave, det var jo en af dem jeg brugte til at stampe med i mit julegave indlæg.

Dækker også smukt ved et enkelt lag. Denne er fra en af deres første kollektioner der hedder The Legend.

A England Saint George A England Saint George A England Saint George

Begge disse farver og mange flere kan altså nu fås på LuxBeauty.dk som forhandler A England. De koster 99 kr. stk.

A England – Crown of Thistles og Saint George

anmeldelse2Indlægget indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.