Neglepleje rutine…

Jeg bliver ret så ofte spurgt, hvad jeg gør for at holde mine negle i både den form de har og hvad jeg gør for at holde pæne. Ikke at jeg selv synes de er voldsomt pæne, men må vel tage det som en kompliment at andre gør 😉

For at være helt ærlig (og det skal jeg jo) så gør jeg ikke særlig meget. Jeg bruger negleolie, cuticle remover og creme dertil, cleanser til neglen og basecoat, samt en negleklipper. Lidt i forhold til hvad jeg ser andre bruger, måske meget i forhold andre igen. Det er jo meget individuelt heldigvis.

Neglepleje rutine

Sally Hansen Instant Cuticle Remover har været fast i min rutine de sidste par år. Jeg bruger den 2-3 gange om ugen. Der står godt nok bagpå den ikke bør bruges mere end 2 gange, men det er for lidt til mine neglerødder, som gror mere eller mindre som ukrudt. Så det fungerer for mig med 3 gange. Jeg vil selvfølgelig ikke råde nogen til at gøre det mere end 2 gange, når det nu står der 🙂 Fås hos matas.dk til 79,95 kr.

Negleklipperen… Dam dam daaaam. Ja, jeg bruger sådan et bæst. Mange fraråder det jo, men den virker altså for mig. Vel og mærke hvis jeg bruger den når jeg har lak på. Så sker det der med splittede negle aldrig, som bla. er grunden til den tit bliver frarådet af neglefolk. Jeg klipper dem altså kun når jeg har lak på og jeg klipper dem over i to hak. Et fra venstre side og så et fra højre og det er sådan set også der, jeg former mine negle. For fil, det bruger jeg aldrig. Medmindre noget er flækket eller lign., hvilket heldigvis ikke sker særlig ofte.

Herôme Nourishing Nail Oil har i jo nok stødt på bloggen før og den er altså bare god. Punktum. Den virker så godt for mine negle som slubrer den lækre olie i sig med det samme og på trods af det er en olie, så synes jeg ikke der går længe før at man kan bruge sine hænder igen uden at det fedter over det hele. Olien kan købes på Herome.dk til 110 kr. Tjek i øvrigt også de pæne WIC lakker, som alle er sat ned til 30 kr. stykket!

Formula X Base Coat er blevet flittigt brugt siden jeg fik The System Kit i sommers og den er altså god. Jeg har ingen lakker der smitter af med den her og det er jo nærmest i bund og grund hvad en basecoat skal sørge for. Den har ikke som sådan nogen plejende elementer i sig, hvilket jeg har andre produkter til, men den her kommer altid på når alle de andre ting er klaret. Kittet fås hos Sephora 260 kr.

Formula X Cleanser er også med i førnævnte kit og det bruger jeg for det meste til at lige fjerne evt. rester af olier eller andet, før at basen kommer på. Den bruger jeg stort set lige gyldigt hvilken base jeg kommer på efterfølgende.

Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Cream har været en favorit siden jeg klikkede den hjem tidligere på året. Den er altid med mig i tasken og den bliver flittigt brugt dagligt. Den dufter virkelig skønt friskt af citron og der er en masse lækre olier i som mine negle også rigtig godt kan li. Den kan i øvrigt købes hos RawMakeup.dk for 89 kr.

Ja det er sådan egentlig det, som jeg bruger i min neglepleje rutine 😉  Jeg bruger dog også en håndcreme, men det er ikke hver dag og bla. derfor den ikke er med. Det er for det meste kun når jeg er på job. Men pt. har jeg kastet min kærlighed over Decubal Ecological Hand Cream, som virker super for mig.

Hvad bruger i derude? Det kan være i synes der måske mangler noget i min neglepleje rutine, foreslå det meget gerne i kommentarfeltet? 🙂

Neglepleje rutine

2 comments

  1. Nu glæder jeg mig virkelig til at få min præmie med Formula X 🙂
    Og skal ønske mig en ny negleolie. Hvordan virker den der Sally Hansen Instant Cuticle Remover?

    1. Det kan jeg godt forstå du gør 😀

      Den fjerner dødt væv eller hvad man nu kan sige, neglerødder og den slags snask som der er omkring neglene 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.