Fancy Friday – Multifarvet stamping

I dag står den på multifarvet stamping i Fancy Friday. Jeg måtte rykke mig lidt ud af min comfortzone og lavet noget med blomster… Yikes, det er altså bare ikke mig 😛

Jeg har brugt Essie Just Stitched som base, en af de nye Matte Cashmeres. Som ikke var umulig at ligge pænt på. Så er der stampet med Models Own Chrome Cerise, Chrome Green, Chrome Indigo i vilkårlig rækkefølge på de forskellige negle. Så er der toppet af med OPI Matte topcoat. Selve stampet er fra MoYou Pro Collection XL plate 14.

Det eneste der irriterer mig ved den her mani, er at metallics giver genskin når man fotograferer det…. Suk 😉 Ellers så er jeg fint tilfreds, trods blomster og det hele 😀

Fancy Friday - Multifarvet stamping Fancy Friday - Multifarvet stamping

Husk at tjekke de andre damers bidrag ud 🙂


Fancy Friday – Multifarvet stamping

5 comments

  1. Jeg ser slet ikke problemet med genskin. De er simpelthen så ekstremt smukke de negle. Nok er blomster ikke et hit hos dig, men de er altså hamrende flotte! Hvem der bare kunne lakere negle på den måde! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.