Orly Mirrorball & Orly Glitterbomb

Indlægget indeholder affiliatelinks

Jeg havde faktisk planlagt at skulle tage nye billeder af dem her. Nogen hvor solen var indvolveret istedet for en kedelig blitz. Men nu får i dem alligevel. Er næsten 100% sikker på at jeg nok skal få dem begge prøvet igen og taget billeder i solen. Det indbyder de jo i den grad til 🙂

Orly Mirrorball

Jeg ELSKER den her. Ingen tvivl om det. Den er holografisk og dækker så fint ved bare et enkelt lag. Det er også noget af det jeg elsker aller mest ved Orly, de laver så gode neglelakker og jeg elsker at der er den gode hætte på penslen som har et handy gummi grip. Den fås lige her hos Luxbeauty.dk
Orly Mirrorball & Orly Glitterbomb Orly Mirrorball & Orly Glitterbomb
Det var jo i øvrigt også den lak jeg brugte til den her fine mani med nailvinyls. Så smuk med alt det holo altså 😀
Orly Mirrorball nail vinyl

Orly Glitterbomb

Den her er jeg så til gengæld ikke så gode venner med. Den ser federe ud i flasken end når den kommer på neglene. Det er nok mere end af dem der passer til at komme oven på en anden lak, fremfor alene. Her er der også et par lag for at få en nogenlunde jævn dækning over hele neglen med glitteren. Men det er jo ikke noget nyt, sådan fungerer glitter og det skal man have i mente når man køber dem. Den fås hos lige her hos Luxbeauty.dkOrly Mirrorball & Orly Glitterbomb Orly Mirrorball & Orly Glitterbomb
Lakkerne har jeg fået tilsendt fra Luxbeauty.dk som er min goto danske Orly Pusher, hele kollektionen er hjemme der og jeg skal også have fat i Explosion of Fun og Steal the spotlight. Når jeg engang får fyldt op på min konto til den slags fornøjelser 😉 Jeg vil i hvert fald anbefale jer at få fat i Orly Mirrorball som det mindste, den er et must i en hver samling i min verden 🙂

Orly Mirrorball & Orly Glitterbomb

anmeldelse2

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.