Nfu Oh 64

Nfu Oh 64 har jeg aldrig vist i et indlæg for sig selv, så nu får i den lige 🙂 Det er en smuk lyserød holografisk lak, som der skal bruges to lag til. Jeg har brugt aquabasen fra Nfu Oh under den, men det er altså ikke noget man behøver 🙂

Det viste sig faktisk at være ret svært at fange det holografiske i høj solskin. Mit kamera kan ikke li det.. Og heller ikke neon lakker. Måske det bør få sparket snart 😛 Men den er vildt holografisk og så smuk og lækker. Kan anbefales i en hver samling. Nej ikke kun anbefales, den er et must 😀

Jeg har købt den her for mange år siden gennem nailmail.se, da det stadig var der. Men jeg ved de findes på ebay og viis.ee, hvor jeg selv har købt nogen af deres flakies i sin tid.

Har i nogen lakker fra Nfu Oh? 🙂 Jeg knuselsker i hvert fald min lille samling af dem 😀

NfuOh64

Nfu Oh 64

4 comments

  1. Hej – fed lak 🙂

    Kan det passe, at der kun er 7 farver at vælge imellem hos viis.ee, som du henviser til?

    På forhånd tak

    Signe

  2. Jeg købte den for mange år siden, og vidste ikke noget om aqua base på det tidspunkt, så jeg syntes at den var så elendig at lægge at den straks blev solgt på nettet, suk! Må vist hellere købe den igen, for den er bare SÅ smuk. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.