By K Limited Edition kollektion

ReklameBy K Limited Edition

By K har en ny kollektion ude der hedder Limited Edition. Den består af 7 efterårsfarver, så der burde være noget at finde for enhver smag 🙂 Jeg tror i øvrigt det er de første lakker fra By K jeg har vist herinde. Så det er da en fin kollektion at starte på :heart_eyes:

Lad os kigge på dem? 🙂

By K Cabernet

Dyb flot vinrød metallisk der dækker rigtig godt ved et enkelt lag. Farven var rigtig nem at arbejde med og lagde sig flot på neglen
By K Cabernet By K Limited Edition

By K Autumn Leaf

En rigtig efterårsfarve, sådan orange med en smule brunt indover. Lækker creme farve som dækker godt ved 1 lag.
By K Autumn Leaf By K Limited Edition

By K Choco Mousse

Ja det ligger jo lidt i navnet, Choco Mousse, at det er en chokolade farve. Dog synes jeg den er lidt for mørk i det til at være det. Så er nok mere noget jord farve vi er ude i. Normalt er jeg ikke specielt vild med brune farver, men synes den er ret fin. Dækker ved 1 lag.
By K Choco Mousse By K Limited Edition

By K Jet Stream

Beige, agtigt.. tror jeg bedst beskriver den. Den har sådan gule undertoner også. Ikke specielt flatterende farve til min hudfarve, men synes egentlig den er ret flot, trods det. Dækker perfekt ved 1 lag.
By K Jet Stream By K Limited Edition

By K Pretty Nude

Smuk nude med lyserøde undertoner, virkelig pæn! Nudes er heller ikke rigtig farver jeg normalt går efter, men den her er så pæn. Dækker ved 1 lag.
By K Pretty Nude By K Limited Edition

By K Copper Heart

En kobber farvet lys guld… vil jeg nok kalde den. Den er ikke orange nok i det til at være kobber synes jeg. Måske er det sådan kobber er inderst? 😛 Dækker ved 2 lag.
By K Copper Heart By K Limited Edition

By K Mermaid Cave

Den her er jeg altså blev totalt forelsket i og brugte den også i september til et par challenges. Den smukkeste metalliske olivengrønne farve som skal bruge 2 lag :smiley:
By K Mermaid Cave By K Limited Edition

Kollektionen er ude nu og de kan bla. købes hos Beauty-Supply.dk. Der kan alle 7 købes for 350 kr. men selvfølgelig også enkeltvis, til 59 kr. stykket.

By-K neglelak indeholder ikke parabener, toulene eller formaldehyd, og fra efteråret 2013 har de også formået at udfase formaldehyd-resin og camphor. De er ikke testet på dyr og er veganske. Allergivenlig neglelak. De kan trygt anvendes af børn og gravide. Lakkerne er nu også som de eneste neglelakker i verden blevet AllergyCertified i 2015.

By K Limited Edition kollektion

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.