Vinderne af Essie Giveaway

essiegiveaway

Så er der fundet to vindere af Essie lakkerne 🙂

Men først så synes jeg lige jeg vil skrive tak for alle jeres kommentarer og desværre konstaterer at vi mere eller mindre er ramt de fleste af os, enten på nært hold eller i familien, så det er bare så sindssygt vigtigt at få udryddet den lorte sygdom. Den kommende uge er der jo meget fokus på det, så jeg er sikker på at der bliver samlet en masse penge ind til at få knækket cancer! Lad os håbe på det i hvert fald 🙂

Nu videre til vinderne af de to Essie sæt.

Jeg har allerede sendt jer en mail, så stort tillykke 🙂 I har 48 timer til at give lyd fra jer, ellers så vil jeg trække to nye vindere.

vinder110 vinder1111

Vinderne af Essie Giveaway

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.