Ting jeg ikke lige magter pt. er… #2

forgotpassword

 • mænd der kalder en søde.. Stop det! Jeg tænker straks på en gammel vammel mand fra træfpunktet (0059/159 til dem der kan huske det :P) når jeg hører det.
  “Hej Søde” 😵
 • solen og varmen (som heldigvis ser ud til at være på retur)
 • at vi måtte droppe turen til Berlin, da færgen tur-retur næsten kostede halvdelen af hotelopholdet, dog skal vi til Stockholm i stedet for. Så kom gerne med tips til 5 dage der 😀
 • at min iphone snart skal udskiftes. Jeg magter slet ik at skulle have en telefon der er størrer end min 5S’er. Kom så 7eren tak
 • at der KUN er 3 afsnit tilbage af denne sæsons Game of Thrones.. kom nu bare med 30 afsnit i hver sæson!
 • min besættelse af Planner youtube videoer.. jeg vil så gerne have sådan en kalender, hvor jeg kan sidde og lege med klistermærker i. Men 1) der sker simpelthen ikke nok i mit liv til at kunne udfylde sådan en hver uge. 2) Jeg ville helt sikkert glemme det efter de første par uger. Jeg har nemlig forsøgt at have bare en almindelige papirskalender de sidste 3-4 år. Men min iphone kalender er rigeligt til det, som jeg har at holde styr på. OG hallo Mayland, tag lige og vågn op, der er sgu et kæmpe marked i går glip af det!
 • jeg har formået igen at glemme det password jeg lige fik nulstillet og ændret af support i Malaysia for 1 uge siden. Here we go again, good morning Malaysia!
 • igen at sidde fast på et lorte level (1641) i Candy Crush.. for fanden 🙁

Hvad magter i ikke rigtig for tiden?

18 comments

 1. I forhold til iPhone synes jeg du skal tjekke se ud, det er lille, billigere! Men har ca de samme fearures som 6eren 😉 den er i hvert fald på min ønskeliste!

  1. Ja det bliver enten den eller vente på en 7er. Altså min telefon er ik sådan ved at stå af, men kan mærke den trænger til en upgrade efterhånden 😀

 2. HAHAHAHAHAAAAAA, det der med plannervideoer kender jeg alt til – har selv købt en papirsplanner men da jeg ikke kan med det vertikale layout er der sgu ikke meget man kan klistre på 😀 – og så er den ALT FOR TUNG. Bliver nødt til at vende tilbage til Filofax eller Mayland versioner, for min ryg siger det er for åndsvagt med et kilo papir i rygsækken ;).

  1. Mjah jeg har det både stramt med varme og solen, så der er jeg sådan helt ok med sådan tidlig forårsvejr der er lidt blandet. Men håber da for jer andre som elsker det at det kommer retur 😉

 3. Jeg nurser også om min 4S’er, min back-up telefon er en crappy Hu-hu (noget jeg hverken kan stave eller udtale).

  Jeg ville ønske at jeg kunne dekorere min kalender med planlægningsklistermærker, har set noget i den stil i Panduro Hobby.
  Men det ville kræve at jeg havde noget at planlægge på ugentlig basis…

  (og så er jeg spændt på om min kommentar glider igennem dit spamfilter, fordi min mail, blogadresse eller noget i den dur elsker spamfiltre)

  1. Ah min 4er er gemt væk i skuffen efter udlån til min mor, den er simpelthen for sløv. Du får en øjenåbner af dimensioner når du endelig upgrader 😛

   Det er også lidt det der er mit problem, der sker bare ik nok at det skal holdes styr på i sådan en fancy kalender haha 😀

   Den gled fint igennem den her gang 😉

  1. Det er også enten den eller når der kommer en 7er. Jeg vil bare ik ud i større telefoner 😀

 4. Der er kommet en ny iphone SE (tror jeg den hedder?) Den er samme størrelse som 5s, men indeni er den som en 6er.. Bare et tip 🙂

  1. Yep har også tænkt på den, men håber altså lidt på at den her kan holde til der kommer en 7’er. Er jo lidt sjovere med en helt ny model 😀 (så ved man hvordan de gamle mænd der skifter konerne ud med en nyere model har det :P)

  1. Jeg hader også de koder der… jeg blev egentlig bedre til det da jeg fik en hvor jeg bare skulle huske een kode, men det blev også besværligt! Argh bare man kunne bruge sit fingeraftryk i stedet til det hele 😀

 5. Nu er det skrevet ret mange gange. Men jeg er i hvertfald rigtig glad for min iPhone SE. Jeg ville heller ikke have så stor en telefon. Så hvis 7’eren bliver for stor, så er SE’en rigtig fin, kan næsten det samme som 6’eren 😉

  1. Det er helt sikkert noteret. Den har jo kun fået roser med. Men nu må vi se med 7eren 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.