Når man har en blog…

Altså en der har en fast læserskare og man efterhånden er rimelig etableret i blogger verdenen, så følger der også et pres. Presset er nok  egentlig et som man lægger på sig selv. Det kommer stille og roligt. Flere likes og flere followers gør et eller andet ved en. Jeg er næsten sikker på alle som har haft en blog genkender det.

Jeg tænker det ikke bliver mindre hvis man til sidst ender med at leve af det. Hvilket jo ikke er noget jeg går efter og derfor har jeg også mere eller mindre givet op og tænkt, næ jeg gider ikke like hunte, jeg gider ikke gøre dit eller dat for at få en ekstra follower.

Trods jeg har fået det sådan med det nu, så er det jo altid fedt når man stadig får nogen af førnævnte. Men som sagt det ikke er noget jeg går efter. Hvilket også er en af grundene til jeg ikke har holdt nogen giveaways eller lign. i forbindelse med den “nye” blog. Det ville jeg nok have gjort før i tiden, men dem som man tiltrækker ved giveaways er typisk nogen som kommer ind og deltager og så kigger de aldrig på bloggen igen.

Jo man kan helt sikkert lave dem når man har en tilpas stor læserskare, men ikke før det. Man lægger rigtig hurtigt mærke til de samme navne som går igen og igen på de forskellige blogge og det er altså dem som kun popper frem med en kommentar når der er en giveaway.

Derfor har jeg altså også på en eller anden måde en nyfunden frihed med min nye gamle blog. Jeg føler ikke det pres mere at SKULLE skrive om noget, men først skrive noget når jeg har lyst til det. Hvilket så også forklarer stilheden de sidste par dage.

Jeg har simpelthen bare været offline (jeg har dog været en del på snappen) og fejret mand og barn. Det ville ikke være noget jeg synes at kunne tillade mig før i tiden. Der ville jo være f.eks Fancy Friday og ja sikkert også nogen andre indlæg. Så jeg nyder virkelig at det pres ikke er der mere 🙂

Men som skrevet fejrede jeg fødselsdag for mand og barn i weekenden, henholdsvis 31 og en snart 4 årig, som forhåbentlig er ble-fri (krydser fingrene)! Han har vidst i øvrigt heller ikke været mere exited for en gave før det her… Elsker hans woooooooooooow 💖

Video er indlejret på siden.

Magnus spiderman

16 comments

 1. Jeg afholder heller ikke konkurrencer som jeg gjorde før i tiden. Det var jo egentligt for at kunne glæde de faste læsere med noget, men ofte poppede der mange “nye læsere” ind, som bare klikkede forbi grundet en konkurrence og sikkert aldrig lagde vejen forbi igen.

  Min blog er også blot en hobby og derfor vil jeg blogge når tiden er til det og evt. afholde konkurrencer hvis der er nogle der direkte tilbyder en spændende præmie, Jeg føler ikke længere for at skrive rundt og forhandle omkring en mulig præmie.

  I øvrigt tillykke med mand og barn. 🙂

  1. Ja man oplever desværre hurtigt de der nye ikke-læsere desværre 🙁 Jeg tror næsten vi begge har udviklet os ens der. Jeg agter i hvert fald ikke at lave flere umiddelbart 🙂

   Og tak 😀

 2. Hvor er han bare nuser! Rigtig drengebegejstring. Sådan 😀
  Tillykke med mændende – og med nyfunden “frihed” – som jeg også tidligere har sagt (skrevet), så kan jeg bedre lide dig sådan her <3

  1. Ja det er så dejligt at høre sådan en oprigtig reaktion 😀

   Jo tak, og tak, det kan jeg altså også bedre selv 😉

 3. Hej 🙂

  Jeg genkender godt det “press”, og jeg arbejder selv lidt ud fra; “at det går jo nok alligevel”. Det går nok, selvom der er måske lidt stille i en periode eller længere tid mellem indlæggene.

  Hellere kvalitet og indlæg-med-noget-på-hjerte frem for de dér indlæg, som man fornemmer er blevet skrevet… bare for at blive skrevet og trække trafik/sponsorkroner til. Æv, det er kedeligt i længden.

  Rigtig god dag 🙂

  1. Oh yeah, lige præcis. Dem har jeg skrevet mange af igennem tiden desværre. Nu bliver det bare når der er noget at sige 😀

   Nu håber jeg dog ikke at det bliver en gang hver 14. dag haha 😛

   Tak og i lige måde <3

 4. Åh gud, hvor lyder det bekendt! Jeg har en nail art (og lidt beauty) blog og det er altid lige manimonday, friday favorite eller noget lignende, og det er lidt trættende i længden altid at være ‘on a dealine’ – godt man ikke er journalist eller sådan noget til dagligt 😀 Nogle gange føles blogging mere som en pligt end som en lyst, hvor man får dårlig samvittighed hvis ikke man poster. Og så er man altså bare nødt til at holde pause! Har selv holdt 14 dages pause fordi jeg har været så post-eksamen/nyligt-fået-sommerferie træt, og kunne nok i virkeligheden godt have trængt til mere pause, men nu kunne min samvittighed ikke mere 🙂 Satser på at skære lidt ned på mængden af posts i en periode så jeg kan få lysten igen – for den er sgu det vigtigste, når man blogger!

  1. Ja og det er desværre nemt at blive opslugt af pligten.. Det skinner bare tit igennem indlæg at man føler det som en pligt frem for en lyst. Det er også derfor jeg simpelthen har måtte sige stop og holde en pause og tænke lidt over hvad jeg egentlig ville.

   Lysten skal være det vigtigste fremfor alt andet 😀

 5. Vi er jo altså også nogle, der følger, men bare ikke er så gode til at lægge en kommentar 😛
  Tillykke med begge dine drenge 😀

 6. Jeg er nok også sådan en der følger (ikke læser hver dag – men samler lidt op engang imellem) og så desværre er rigtigt dårlig til at huske at kommentere 🙁 – medmindre det er en give-away jeg gerne vil vinde 🙂

  1. Tusind tak og beklager jeg ikke har svaret tilbage før, der har været lidt dvale fra min side på kommentarerne 🙂 Tak og i lige måde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.