Når man snart har en 4 årig dreng…

så testes ens tålmodighed dagligt. Jeg kender jo ikke ligefrem til hvordan andres børn er, så kan kun forestille mig (og håbe) at de er ligesom min.

Altså blandt andet på tværs, så sød, så blid, så sur, så gal, så opfindsom, så kvik, så alt muligt på een gang.

Jeg bliver dagligt overrasket over hvordan han har udviklet sig fra en lille baby til et lille menneske. Med meninger, og nogen meget bestemte af dem. Jeg kan jo kun gisne om hvordan vores lille søn han udvikler sig til at blive en stor dreng, teenager og voksen. Men håber vi opdrager ham til en fornuftig en af slagsen..

Det som min mand og jeg nok har tænkt mest over, var jo egentlig mest hvordan han ville komme til at se ud. Det er jo slet ikke til at forestille sig. Det var noget vi snakkede om da Magnus lå i maven, da han var baby og også nu. Det er i hvert fald svært for mig at forestille mig hvordan han ser ud som teenager. Det er jo også svært at forestille sig, når der er knap 9 år til det sker.

Det er nok noget de fleste forældre de tænker over, men så igen ikke rigtig tænker over når de så når den alder. For så ser de jo bare ud som de gør. Hvis i som er forældre kan følge mig der?

Magnus som regnsky
Det er i øvrigt en sort regnsky han har malet i panden hvis nogen skulle undre sig 😉

Jeg kan se min ansigtsform i Magnus, men så heller ikke så meget mere. Jeg kan se meget af min mand i ham. Så mit gæt er da at det er ham han kommer til at ligne mest som ældre. Heldigvis, manden er jo ham der ser bedst ud haha 😛

Men i hvert fald så bliver han 4 år i næste uge. Det er jo næsten ikke til at fatte at han allerede er 4 år!! Altså ja hvor bliver tiden af? Det går i øvrigt strygende med projekt ble-fri. De sidste par dage har været næsten uheldsfri og i dag helt fri.

Så det næste ryk, som nok også bliver lidt sværere er når bleen skal til at smides om natten. Det har jeg dog ingen ide til hvordan skal gribes an, da langt de fleste dage derhjemme starter meget tidligt og med en Magnus der kommer meget stille ned til os i soveværelset og proklamerer: “Jeg har lavet lort”

Video er indlejret på siden

Der er i øvrigt sommerfest i børnehaven i dag.. jeg håber virkelig ikke Magnus er forsanger, i så fald bliver det en meget ugenkendelig sang der bliver sunget 😉 Nogen der kan gennemskue hvilken han forsøger at synge? 😀
Bemærk i øvrigt han sidder med teksten, trods han jo slet ikke kan læse 😂

Flere har ytret ønske om at se flere videoer med mit lille vidunder og han har faktisk sin helt egen YouTube kanal fyldt med sjove og søde klips, så i kan endelig følge med der 🙂 Den finder i ved at klikke lige her.

Når man snart har en 4 årig dreng…

2 comments

  1. Jeg tror at alle forældre er spændte på, hvordan de små vidundre vil se ud. Jo ældre de bliver, jo mere går det i baggrunden (er min erfaring). så tænkes der mere på, hvilken slags mennesker de bliver – og om man gør det godt nok for at de skal blive robuste, dejlige og skønne når de bliver 18…
    På torsdag bliver min ældste 15 år og jeg tænker ret lidt over, hvordan han ser ud 😉 men ret meget på, hvordan han klarer skolen/eksamen, fester, piger, alkohol mv.
    Kh. Birgitte

    1. Ja det er nøjagtigt også det jeg tænker 😀 Men så er det da rart jeg ik rammer helt ved siden af 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.