Ting jeg ikke lige magter pt. er… #3

spoiler

 • udsigten til at ferien lige om lidt er slut. Altså det skal selvfølgelig nok blive godt at komme igang igen med trædemøllen, især for Magnus han savner sin venner i BH, men ferie kan man altid bruge ik? JEG kan i hvert fald godt 😉
 • at selv samme job er lige en tand ekstra hårdt den kommende måned, da jeg har 4 ekstravagter grundet mine kollegaer jo også skal holde sommerferie. Så vi starter lige ud med jeg har 14 dage i træk med vagter og standby… gaaah
 • jeg stadig har en ordentlig gammeldagsvaffel is til gode i år. Bevares vi var da på Vallensbæk Havn forleden og fik en… Men 1. den var ikke god. 2. Pistacie var udsolgt!
 • varmen kommer igen! Siger de der DMI. Altså havde vi ikke lige en aftale om nu var det det i Juli og så gemmer vi resten til næste år?
 • Paradise Hotel Norge nu også er slut.. Hvor skal jeg så få mine reality cravings stillet?
 • at jeg da i øvrigt fik spoilet vinderen for mig selv, af førnævnte PH inden det var slut i Danmark. For jeg skulle da lige lure nogen af de medvirkendes Instagram profiler. Første person jeg går ind på står der så Vinner av Paradise Hotel 2015.. Nooooooo!
 • efter jeg begyndte at få farvet øjenbryn og det så falmer, så skal jeg jo fikse en tid hos frisøren… Men jeg er SÅ dårlig til at få gjort det, så de bryn bliver nok først farvet igen når jeg synes at mit hår er blevet for spaltet.. Så mine bryn er nok usynlige til engang omkring november.. Give or take
 • manglen på pokestops i min by… Har dog luret at der er en del omkring mit arbejde.. Så er der vel noget positivt ved at ferien er på hæld.. trods alt 😉

Hvad magter i ikke lige nu?

4 comments

 1. Luftfugtigheden er på 90% lige pt. det er 34c udenfor….. man kan bare ikke trække vejret når luften er sådan 🙁 Ved godt det ikke er det du vil hørelige nu. Hvornår har du ferie igen?

  1. Shit… jeg ville ikke kunne bo sådan et sted 😛

   Jeg har ik rigtig ferie før igen næste år hvor jeg ska nå og bruge ferien inden nyt år begynder 🙁

 2. Ellers så er det meget nemt selv at farve øjenbryn 🙂
  Ps. Mangler virkelig også pokestops enten i nærheden af arbejde eller hjem. Stig har et på hans arbejde, så han løber aldrig tør for pokéballs! Jeg har pt. 7 😑

  1. Jeg er jo kun lige begyndt at få farvet hos frisøren, så at kaste mig ud i at selv gøre det, det tør jeg slet ik 😀

   Haha jeg fik så heldigvis fyldt godt op i stockholm med en tur rundt i byen med bussen 😀 Jeg har maxet ud konstant 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.