En ret nude farve hvis jeg selv skal sige det, men synes den er ret speciel og det er den første i den farve i min samling i hvert fald 🙂 Selve lakken var utrolig nem at arbejde med, dog var et enkelt lag ikke nok… Jeg vakler lidt mellem 2 og 3 lag. Så måske 2½ kan gøre det 🙂

A pretty nude color, first in my stash with this color.. that is for sure 🙂 But I really like it! The formula was really easy to work with however 1 coat wont do it and I am torn between 2 and 3 coats.. So maybe 2½? 🙂

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

4 thoughts on “Color Club – Oh Naturale

  1. Synes den er rigtig fin. Kan du evt. fortælle mig, hvor jeg kan købe color club?

    I øvrigt, tak for en super god blog 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *