Vis din taske


Inspireret af et par andre blogs og af ren og skær kedsomhed på job så er her hvad jeg har i min taske samt makeuppung som er i min taske ;D

I tasken, som er en sort fra Friis&Co. findes der følgende
Kalender, Pung med dankort sort krokodilleskind (tror jeg det er), pung med sygesikring og diverse andre kort(CK), makeuppung det er den i guild(noname fra Føtex), Stuhr børste, tandtråd, Creme til eksem, læbepomade fra Labello, Water Shine Lipgloss fra Maybelline, Biotherm Lip Gloss (prøve i et bazar blad), Håndcreme fra Creative, den grå klods er manicure kit, høretelefoner til Sony Ericsson telefonen til højre samt min arbejdsmobil(motorolaen) og endelig mine nøgler med min personlige nøglering med et M i ;D samt V6 og en USB stick 😀 sikke en masse lort jeg render rundt med 😛 ikke noget at sige til den er lidt tung og slæbe på ind imellem

I makeuppungen er der følgende
blush børste fra H&M samt øjenpensel (tror jeg det hedder) 2x lipgloss, en fra Barry M og en fra Maybelline og en læbestift fra Barry M. Min chanel eyeliner (den er i øvrigt virkelig god) 2x mascara, ene er Master Piece og den anden er False Lash Effect begge fra Max Factor (false lash er yndlings lige for tiden, den er faktisk rigtig god) samt en blush jeg har fået i dag fra H&M og den har jeg også prøve den er rigtig flot 😀 Og min Hello Kitty Palette fra MAC

Nøgleringen er en fra Youtube.com nemlig Elle der har lavet
http://www.glitzy-glam.com/store/ hvis nogen har lyst til at se de ting hun ellers har =) Den er i øvrigt ret smart og lige til at tage om håndleddet hvis man bærer poser ind eller lign. En video af den kan ses her og hvis der ellers er nogen der vil vide mere om den står jeg gerne til rådighed 🙂 jeg er i hvert fald glad for min

7 comments

 1. Tja tjo den tar i hvert fald kløen, så der virker den fint.. Bryder mig ik så meget om lugten (lavendel tror jeg det er) men tror de normale kortison cremer er mere effektiv i længden. Men nu bruger jeg lige den her er stykke tid som erstatning for de andre der er brugt op 😛

 2. Hej 🙂
  Bare lige en heads up 🙂 Der står polisign i din overskrift (det staves polishing).
  Jeg håber ikke det gør noget jeg har påpejet det, tænker bare mere hvis folk søger på din blog på nettet så finder de den måske ikke.. 🙁
  /Fnug

 3. Hehe ja og det er lidt med vilje, det står der jo også lige nedenunder ;P men har da tænkt over om folk overhovedet har lagt mærke til det 😉

  ved egentlig ik lige hvorfor jeg har stavet det sådan, jeg spiller meget computerspil og der staver vi tit tingene lidt anderledes, men man kan stadig se hvad der står og tror jeg har taget det med derfra :)) men det er da fedt at vide at folk er opmærksomme! 😀
  /m

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.