Så var squ bid!Besluttede mig for at gå nedenunder og vente og læse lidt i bogen inde i sengen.. gik cirka 10 minutter så sov jeg 😀 Og så blev jeg vækket af banken på døren o/ og der var budmanden 😀
Overstående er fangsten. Min monkey blowdryer til neglene 😀 Et bælte til kæresten og noget chapstick til mig selv og nederst magnetbogstaver 😀 Åndssvage ting at købe med men det var så billigt og lidt et spild at sende en pakke helt fra england, hvis der kun var de andre små ting i 😛 ik??

Oooog så har jeg lige fået en mail om at Nelly.com holder udsalg o/ jeg ved godt jeg ik må bruge flere penge i den her måned.. men altså.. skal da lige ind og kigge….. 😉 Der var heldigvis ikke noget der kunne trække i mig andet end 3 par strømper.. og det gider jeg ærlig talt ikke bruge penge på..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.