Pung her hvad i er der er min

Ja 😛 hvad mon der står i titlen. Det er svært at gætte 😛
Fra venstre øverst;
Blockbusterkort
H&M kort
Logbuy Benifits Card
Metro Kort
Halvtomt matas gavekort

Højre øverst:
Visa/dankort
FDB kort
Sygesikring
Kørekort
Ikea Family kort

Jeg har aldrig kontanter på mig, derfor min fattighed med ingen penge i pungen 😛 og mine kvitteringer kommer i min anden pung i tasken, derfor ingen af dem 😉
Og endelig min pung der er en Calvin Klein, som er købt for et restgavekort på 100 kr. fordi jeg bare sku bruge pengene men det viste sig at den er faktisk rigtig god og jeg er blevet meget glad for den 😀

Udover det vil jeg meget undskylde stilheden de sidste par dage men har været på job og småsyg. Men kan glad meddele at alt mit bestilte gear er ankommet. Jeg har taget billeder af det hele og har også haft et par(ej det er løgn, har haft alle lakkene på) på. 😛 og gud hvor jeg elsker china glaze. Det er helt sikkert mit nye yndlings mærke. Og er lidt ked af jeg kun bestilte en af dem med. Er dog også rigtig glad for mine OPIs. Nå men dem skal i jo nok få set. Næste uge skal jeg en uge til marielyst så regner med at ha et par indlæg auto klar med mine nye lakke 😉 og så selvfølgelig kommer der efterfølgende billeder fra ferien 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.