My precious!

Så fik jeg fri sågar ferie. Helt til den 29 maj. Og på mandag går turen til det sydsjællandske.. måske endda ned på falster 😛 Men nu vil jeg lige vise hvad jeg fik med posten i den her uge ;D
Essie Neon Collection, I’ve Been Naughty fra OPI, Ring of Romance fra OPI.
Ja jeg er en sucker for freebies. Den lille pakke med sløjfen omkring havde en gratis clutch med 😀
Og i Ring of Romance pakken er en kæmpe stor diamant ring som er en nøglering 😀 og så fik jeg endelig fat i base og top coat fra ORLY.. fantastisk 😀 Og mit lille eksperiment med øjenvipperne ligger forrest, så det glæder jeg mig til at komme i gang med 🙂 Skal lige nævnes også at man bedre kan se farve forskellen på Ring of romance lakkene end nede på de to andre billeder 🙂Orly – Plum Delicious
Orly – Green With Envy
China Glaze – Agent LavenderBrand New Skates by OPISheer Your Toys by OPI
Man kan ikke se det på billedet men den har sådan små orange flakes i der gir den et virkelig flot skær, rigtig skøn farve ;DEssie – Flirty Fuchsia.
Det som er rigtig fedt ved Essies Neon collection er helt klart at alle farverne er matte når de tørrer. Så kan man selv bestemme om der skal en topcoat på der er glossy. Har sat billede ind nederst så man kan se forskellen 🙂Essie – Perky Purple
Essie – Punchy Pink
Essie – Funky Limelight
Miami Peach by ChanelBubble Bath by OPIPassion
by OPI
Uden topcoatOg så lige med 😉 dont mind alle de steder jeg er ramt forkert, som sagt i en tidligere post, man behøver ikke være så påpasselig med at ramme rigtig. Lakken der er på huden går let af dagen efter når man tager et bad 🙂
Af de nye lakke jeg har fået må jeg sige jeg virkelig kan anbefale China Glaze det er virkelig en rigtig lækker lak, så den tror jeg at jeg får misbrugt hen over sommeren og en anden jeg er virkelig glad for at have købt er Miami Peach fra Chanel. Andre bloggere havde skrevet om Orange Fizz som jeg også var nede at kigge på i matas men må sige jeg bedre kan li Miami Peach og vil helt klart anbefale den som en god farve her til sommer 🙂

9 comments

  1. Jeg har glædet mig til at høre om Miami Peach fra Chanel! Jeg har selv overvejet at købe den fine neglelak, men endte i stedet op med en nuance der minder om fra Nailfinity (hvis det er det mærjet hedder?) ..

    Har du andre neglelakker fra chanel, som du kan anbefale? Jeg er nemlig også på udkig efter en flot sort og rød derfra 🙂

  2. Jeg har kun en anden fra Chanel, da de er lidt dyre, så har jeg lovet kæresten ikke at købe alt for mange af dem 😛 Men det er http://www.rijah.dk/2009/03/chanel-217.html denne her. Og jeg elsker den, fantastisk pink farve den har 🙂 Men rød der har jeg købt en fra Mac, det er virkelig en flot rød de har lavet http://1.bp.blogspot.com/_a48IQEoMLBg/SePMAZeqODI/AAAAAAAAAns/JcBezWBXurs/s1600-h/DSC03061.JPG og sort har jeg Rimmels 60 Seconds, som virker fint for mig. Og er et meget billigere alternativ til Chanels 🙂 Men jeg er sikker på de røde og sorte nuancer chanel har er fantastiske og hvis jeg kunne så havde jeg købt dem 😉

  3. Hehe, jeg burde nok også love mig selv ikke at købe for mange af dem 😛 Men tror alligevel jeg må på jagt i de røde og sorte nuancer, da jeg rigtig godt kunne tænke mig en god neglelak i de farver. Men tror jeg venter til at min økonomi også synes det er en god idé 🙂

    1. Jeg ved faktisk ikke rigtig hvad for en der bedst kan gå for den farve da jeg ikke har set dem på.. men hvad jeg kan huske at have læst rundt omkring så er det 9 der er nærmest 🙂 Nu vil jeg sige det kan godt være Chanel lakke er dyre men de holder også betydeligt længere end Depends 😉 og du kan jo finde dem billigere f.eks på trendsales.dk. Der har jeg da set dem til 100 kr. så måske det var et alternativ? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.