Ude godt, hjemme bedst.

Så er jeg vendt tilbage efter en uge i Syden. Lidt mere brun nogen steder.. og ja hvid resten af stederne :p Lidt billeder slipper i ikke for 😉 Jeg shoppede faktisk en lak i Fleggaard. Men jeg kan ikke huske navnet på mærket, kun navnet på farven. Som var Pink Panic. Dem fik min mor lov til at være prøveklud for. På hendes tæer. Hun fik mange misundelige blikke fra de små piger i Netto 😉 Men dejligt var det at være en uge ude.. men også godt at være hjemme igen.. Især at lige se 3x Paradise Hotel ;D

I kø til færgen ;D Skøn bil
Og hjemme igen 😀
Happy 😀 gennemblæst.. ja altså ikke mig, men mit hår..

Ja jeg tog dem alle med… kunne jo ikke undvære mine babies en hel uge…. Min mor mener jeg lider af en sygdom 🙁 Prøvede og forklare hende at der findes nogen der har mange flere end mig, men det var ligesom hun ikke rigtig troede på mig 🙁
Taget i dag i bilen på vej hjem. Det er hvad man får ud af en uge i solen(årh ja næsten en uge). Sprukne læber 🙁
Hihihi
Dejlig mørk sky ud over Marielyst
Skønne forårsblomster
Nå ja sku da også lige teste en jeg ikke havde haft på før. Orly – Green With Envy
Min kommende papsøster kunne ikke finde ud af hvilken af mine lakke hun ville have på, så jeg foreslog at hun prøvede dem hun ville, ved at putte dem på mine tæer 😀 Så resultatet var som vist 😉 i øvrigt var vandet pænt koldt. Var ude 2 gange op til knæene.. KOLDT! er ordet 🙂Min kæreste hopper op og ned over at få lov til at lege Grill Bill.. jaja der skal ikke meget til at gøre ham glad ;D

8 comments

 1. Jeg håber du havde en god tur! Det lyder det i hvert fald til 🙂

  Nyder at se alle dine fine neglelakker! Jeg kom til at tænke på at du må være en af de gode at spørge om det her – jeg har nemlig længe tænkt på at kaste mig ud i at bruge sådan en base, inden jeg lægger neglelak. Kan du anbefale det og en bestemt en? eller er det ikke nødvendigt?

 2. Jeg vil sige absolut er en base nødvendig. For det første så beskytter den neglen, eftersom lak direkte på neglen kan give pletter der ikke er lige til at komme af med igen, ikke nemt i hvert fald. Og det gør også at lakken holder længere 🙂 Ligesom en topcoat også hjælper på at holde på farven og glans 🙂 Men den bedste grund jeg kan se til at bruge den er helt klart den udglatter hvis der skulle være nogen ujævnheder i din negl, inden lakken kommer på 🙂

  Ved ikke om der er nogen baser der er bedre end andre, tror det er helt smag og behag. Jeg har en fra Rimmel, som både virker som base- og topcoat og som har nail strengtherne i. Den er helt udemærket at starte på i hvert fald. Og så er der et par stykker fra Maybeline Salon som også er helt fine. Den sidste jeg har købt er fra ORLY som jeg faktisk undersøgte en del om inden jeg købte dem hjem. Og de har været alle pengene værd. Men hvis man blot vil bruge lakken sådan lidt ind imellem er enten Maybelines eller Rimmels 3-i-en helt fin 🙂 Jeg kan ikke helt huske om der er vitaminer, calcium og alt muligt i de to, men det kan du også kigge efter i hvert fald 🙂 Men det er bare at hoppe ud i det.. bare pas på du ikke bliver hooked :p det er en dyr fornøjelse.. ;)) og på den note vil jeg gå ned og hente mit neglegear og prøve min Pink Panic!
  /m

 3. Tror jeg ska vise min mor det her internet en dag og sige jeg er altså ikke den eneste! 😛

 4. Tak for dit lange svar! Det er egentlig ikke så tit jeg får brugt neglelak, så tror jeg starter med en billig underlak og måske sådan en tre-i-en – det lyder ret smart! og så må jeg ud og have mig noget chanel til fingrene hehe 🙂

 5. Skal nok prøve og gøre det lidt kortere en anden gang 😛 håber du kommer i gang med lakken 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.