Overvejelser

Takker google for det spændende billede

Ja det er ikke livsvigtige overvejelser jeg har gang i men nu mere om jeg skal skifte tilbage til wordpress… Jeg har faktisk haft denne blog kørende siden 2006 men har aldrig rigtig brugt bloggen som jeg gør nu.. Og har da slet ikke haft så mange læsere som nu (Tusind tak fordi DU læser med, det gør bare det hele lidt mere spændende at skrive til nogen) og det var først da jeg skiftede over til blogspot jeg fik øjnene op for hele denne bloggerverden og fik gang i hvad jeg ville skrive om.. Så er virkelig i tvivl. Mulighederne for layout er lidt ringe hvad angår blogspot og hader virkelig også mange af indlægs funktionerne, især når det kommer til billeder. Kan godt komme til at slette samme billede en 3-4 gang i løbet af jeg skriver. Og til sidst er det ikke så sjovt mere… og jeg ved hvor meget lettere det er at folk kan finde frem til en når man er på blogspot 🙁 så jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.. 🙁 ved bare jeg er mega træt af det her design i hvert fald… har du haft lign. overvejelser og i så fald hvad er for og hvad er imod? Hjælp påskønnes i hvert fald 🙂

5 comments

 1. Jeg har det meget på samme måde med billed layout :/ Det træls! Men syntes bare så godt nok blogspot nu, så håber du bliver her – da det er lettere med netværk osv. 🙂 Jeg er begyndt at oploade fra flicker, måske det var en idé?

 2. Mht. Lay-out så er denne blog: http://tips-for-new-bloggers.blogspot.com/
  rigtig god til at guide en til lay-outet på en blogspotblog.

  Blandt andet hvordan man kan ændre baggrunden og meget mere, legede lidt med det til at starte med, men manglede de rette billeder til formålet, så fik ikke gjort så meget ved det.
  Men siden er god 🙂

 3. Ah ja måske jeg ikke fik forklaret det med billederne godt nok. Jeg ved ik helt hvordan jeg ska forklare det 😛 men mine billeder ligges auto i google picasa konto når jeg uploader her, så de ligger skam på nettet. Det er bare når jeg skal sidde og flytte rundt på tingene og kommer til at trykke en gang for meget på delete og så ryger billedet og så skal man forfra 😛

  Tak for tipset jeg vil tage et kig på siden og se om der er noget der kan redde mig fra wordpresshelvedet.. ja det er sku heller ikke særlig godt men mulighederne er bare lidt større der 😛

 4. Jeg aner ikke en dyt om blog-teknik. Vil bare sige tak for en hyggelig og underholdende blog.

  /Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.