Sorte Negle + E.l.f.

Udfra Costumes nyhedsbrev kunne jeg læse mig til at sorte negle er virkelig in lige nu. Men jeg må sige jeg vil ikke lige hoppe med på den bølge da jeg synes at sorte negle især her ved sommertid ikke rigtig passer. Måske er det fordi jeg synes den er så kedelig den farve i forhold til så mange andre spændende farver som er derude lige nu. Så den hopper jeg ikke på i hver fald 😛
Costumes galleri kan ses her

Udover det har jeg modtaget både min dejlige nye taske i dag og en forsending fra ELF. Benyttede mig af tilbuddet om gratis manicure sæt og købte en hel masse for ingen penge ;D
Har købt Mineral foundation, Mineral concealer, All over cover stick, Tone Correcting stick, Smokey eyes sæt, Mineral Lipstick Rosy raisin og et travel mirror og den gratis gave som var manicuresættet. Og alt det for omkring 200 kr. Fantastisk altså 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.