Iihhh

Skal til en af mine bedste veninders fødselsdag i dag og hvad sker der? Den gave jeg har købt til hende via TS er IKKE dukket op og sælger har ikke engang skrevet at den ikke er nået at blive sendt… Sidder her  og tripper over om den kommer med posten i dag.. Men som udsigterne er her kl.12 tror jeg ik den dukker op. Håber at sælger snart svare på den mail jeg har sendt om at kunne hente gaven. Så noget pisser mig virkelig af. Håber godt nok sælger har en god undskyldning for stilheden… Den blev lovet sendt ud tirsdag… Og kan ikke engang give hende en dårlig smiley derinde da det er lavet via bankoverførsel 🙁 Nå men jeg kan vel altid bare blame den der vulkansky har gjort hendes gave ikke er dukket op fra udlandet 😛

Lover jeg vender tilbage med noget neglerelateret om snart 😉 Hav en dejlig weekend derude 🙂

Going to a birthday party tonight and the present hasnt arrived yet… sigh!  Oh well I can always blame that volcano cloud thingy 😛 Gonna do some nail related real soon, just had work this week 🙂

EDIT: IT HAS ARRIVED! YAY! ;D

4 comments

  1. Have fun this evening. I’ve been watching the news on the volcano. Wow! That’s an intense picture!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.