Happy B-day…

to meee 🙂

I dag bliver jeg 25+ 😉 Og i aften skal jeg på Bakken og fejre det med dejligt selskab og god mad. Og i stedet for en lak i dag, så tænkte jeg at smide nogen billeder op af mine neglelakke. Der er blevet udvidet lidt siden min sidste post 😛 Hmm nå kan så ik lige finde den sidste post der…  anyways… videre til billederne 😛 Det ser måske ud af meget, men når de står op i skufferne så fylder de altså kun 3 i stedet for 5, dog mangler mine behandling/under/overlakke, dem har jeg en 15+ af. Har ikke lige talt dem for nylig men mener der er en 120-130 stykker i alt og jeg får 3 mere med posten i dag 😀 Så hvis du keder dig må du da gerne tælle dem 😛 Håber I har en dejlig dag og som I kan se er vejret jo forrygende, så igen i år har jeg været en meget artig pige(selvfølgelig) 😀 og tusind TAK fordi i læser med 🙂

I have been good girl, sun is shining and going out to celebrate it tonight 😀 Instead of a mani I am flashing my stash.. ;D Have a nice day!

16 comments

  1. Tillykke med dagen 🙂 Og sweet mother of Jesus der er mange neglelakker. Min samling på hele 2 (lys rosa og gennemsigtig) er jo bogstaveligt talt ingenting ift. din. Hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.