Light box! (picspam)

Jeg er ved at få lavet et logo til mit site og i den forbindelse skulle der bruges nogen billeder af nogle neglelakke flasker og derfor måtte jeg hurtigt bygge en light box.. Dog er min uden lys, jeg har kun brugt blitzen fra kameraet. Den er lavet på cirka 10 minutter, så den er ikke køn men den virker, dog er baggrunden mere grå end hvid.. men det går 🙂 Og billederne er derefter taget næsten lige så hurtig.. havde travlt med at komme ud i det gode vejr jo 😛 Men jeg er egentlig ret godt tilfreds 🙂 Selve lakkene jeg har brugt er bare for at han havde nogen forskellige flasker at vælge imellem 😀 Men udover det er det nok noget jeg kommer til at bruge i fremtiden til billeder 🙂

I have a friend working on a logo for my site and he needed some shots of nailpolish bottles and he want the bottles shot on a white background, so had to build a light box. I made it in about 10 minutes and the only light in the box is the one from the cameras flash 😛 so might have to expand my little box at some point, with some white background in stead of the greyish that it is currently. But for now I am very pleased with the result 😀

7 comments

    1. Really simple.. I took a cardboard box, actually one I was sent some polishes in, then coated it with white paper and done ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.