Essie – Licorice

Så kommer der lige en lak, til en forandring! Den dækker rigtig fint og jævnt ved et enkelt lag, men tog et ekstra tyndt (aka. et halvt lag) på ;D Og som altid er Essie en rigtig lækker lak at lægge på neglene og virkelig nem at arbejde med. Så kun positive vibes herfra 🙂 I skrivende stund har jeg haft den på siden den 1 og den ser stort set ud som på billedet 🙂

Another hit from Essie! A really good covering black that is great with only a single coat. Easy to work with, only got positive stuff to say about this 🙂 When I a writing this I have had it on for 6 days and it looks exactly like the picture. No chips or anything 🙂

8 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.