Barry M Lip Paint – Pale Pink Sparkle

Nu er læbestift ikke noget jeg særlig tit bruger, ej heller lipgloss eller læbepomade, jeg får virkelig tørre læber af det 🙁 Men nu da jeg bestilte hjem fra Barry M sidst faldt jeg over et par farver jeg synes var rigtig flotte. Jeg er mest til ret neutrale farver når det kommer til læberne, jeg ved ikke om det er fordi jeg er så lys i huden at jeg synes andre farver ikke passer til mig. Så håber i  kan overleve der bliver flashet 4 læbestifter her 🙂 Nå men videre til læbestiften, den er som navnet siger pale pink og har lidt sparkle 😉 Og det passer jo ganske fint på resultatet. Jeg synes den er virkelig flot og kan nok bruges i lidt mere festlige anledninger.

I dont use lipstick very often or gloss or even lip balm, I tend to get really dry lips by using it. So when I finally do I like some more neutral colors. I dont know if its because I am very light skinned, but I dont really like strong colors on the lips. But I saw these when I was ordering from Barry M last time and thought I wanted to give them a try. So I hope you can live with 4 posts about lipstick 😛 Moving on to the lipstick.. I think it really lives up to the name and it was easy to apply so I am happy with this one, but think its one of those I will use for parties and such 😛

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.