Depend – 161

Jeg har været så heldig og få tilsendt Depends efterårskollektion, af Star PR (tusind tak for det :)), som jeg skrev om her. Alle sammen ville være 1-2-3-4 lags billeder som jeg har gjort før i tiden, medmindre jeg skriver andet i teksten 🙂 Først er der denne her lidt neon orange farvede lak, den dækker bedst ved 2 lag 🙂 Den er i øvrigt ret mat i det når den tørrer, men det kan jo snildt klares med en top coat 🙂

The first of the “new” Depends from this years fall collection, I wrote about it here and I will of course show them all 😉 I will as always have 1,2, 3 and 4 coats to show the coverage of the product. This is needs 2 coats and is a neon color. So when applied and dried it is gonna be a matte, but its nothing a glossy top coat cant handle 😉

Product featured was provided by the manufacturer or PR firm for review

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.