Depend – 210

Den sidste fra Depend efterårskollektion… og hvilken anden farve kan man regne med end solgul…. selvfølgelig? Den voldede mig godt nok nogen problemer at få lagt på.. Ikke nok med den var virkelig nem at få lave streger i lakken med men den var også svær at få til at dække ordentlig når man lagde både første, andet, tredje og fjerde lag. Jeg havde fået taget billeder af den her faktisk, men måtte lave dem om da jeg kunne se det var helt hen i vejret det jeg havde fået lavet. Man kan vist også ane at der er allerede brugt en god del af farven og ja det er kun fordi den har været ret så svær at arbejde med.. Nå men til noget lidt mere positivt. Den er da ret flot 🙂


The last of the bunch.. A streaky little fella…. but the colour is quite nice 😛

Product(s) featured was provided by the manufacturer or PR firm for review

Så for min egen fornøjelses skyld er her alle lakkene fra Depends efterårs kollektion 201o, klik på billedet for at komme til indlægget om lakken 🙂
And just for my own amusement, here is all of the colours from Depends fall collection 2010, click on picture to get to the post.

14 comments

    1. Lækker gul lak! Vist den første gule lak jeg har set som jeg synes om 🙂 Der har været ret mange lækre farver i efterårskollektionen.

  1. LÆKKER farve! Har den selv, men har ikke fået den testet, og så er det jo super at være advaret inden man går i krig med den 😉 Måske med en hvid base, den vil være lidt nemmere at arbejde med?

  2. Hejsa!
    Det er altså virkelig lækkert, at du har præsenteret hele Depend kollektionen nu! Der er mange flotte farver! Så tusind tak for en dejlig blog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.