Depend – 209

Så kom der vist en rigtig julefarve på banen 😀 Det var da vist også på tide at få lidt rød ind i en efteråskollektion. Synes den godt kan minde om de der blade der blir helt røde når det bliver efterår. Kender ikke lige navnet på hvilket træ det er, men er da ret sikker på det findes 😀 2 lag skal den her vist minimum have før det blir jævnt og pænt 🙂 I aften er jo i øvrigt J-dag…. hvilket for mit vedkommende foregår derhjemme foran TV’et. Jeg skal på arbejde hele weekenden så må fejre det engang i næste uge 😛 Skal i ud og fejre denne herlige danske tradition? 😀

Yay for christmas colors… in november.. 😛 Well its fall and I am pretty sure I have seen leafs with this color.. or well close 😛 So I guess it fits well into a fall collection 😀 2 coats and we are good to go 🙂

Product featured was provided by the manufacturer or PR firm for review

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.