I dag skal de to sødeste små piger…

…døbes, den mindste skal hedde Nanna og hendes storesøster Sofie 😀

Tænk denne her lille hånd allerede er blevet meget større…  fordi det er fra hun var ganske lille og nyfødt for kun et halvt år siden. Tiden går nu stærkt 🙂 Hendes storesøster er nu ikke særlig nyfødt mere, men mindst lige så sød og skøn <3

Så det bliver en virkelig dejlig dag i morgen, ikke mindst fordi man skal tilbringe dagen med en hel masse skønne mennesker 😀 Og med det sagt, må jeg hellere se at komme i seng, skal jo op tidligt og være klar 😉

Når vi nu skal til barnedåb så jeg valgte lidt baby farver. Og så tænkte jeg at jeg ville prøve lidt forskellige stickers jeg har fået i et swap. Man kan sagtens se det er stickers men det går nok ;D De er jo meget søde 🙂 Og passer til anledningen ;D Farven er Lollipop og er fra Orly. Den har jeg også vist her ganske kort.

I am going to my best friends daughters christenings today and tried to make a baby kinda colored manicure ;D

9 comments

    1. Hmm nail sticker tror jeg bare? Jeg har fået dem i et swap så ved ik rigtig hvor de kan fåes. Men jeg er sikker på de ka fås på ebay 😉 Eller måske endda bare på trendsales 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.