Cult Nails – Crusin' Nude

En nude med lidt skær af pink i! Uhu den kan jeg absolut også godt li og den dækker også ved 1 enkelt lag! Altså indtil videre er jeg kun blevet imponeret af de her lækre neglelakker 😀 Jeg har fået en ekstra vagt på job i dag og måske også i morgen, så det bliver bare et hurtigt pip fra mig her i dag. Jeg håber i får en rigtig dejlig weekend og nyder den for fulde drøn! Jeg er drøn misundelig på jer der har sommerferie allerede! Jeg har den først fra den 11 og to uger frem og nui det er tiltrængt…!

I nothing bad to say about this nailpolish! A nude with a tiny pink shimmer! And 1 coat has great coverage! OMG I am loving this brand so far 🙂

9 comments

    1. Hmm jamen det gik bare lige igennem :< men ellers prøv og kontakt Maria, hun er virkelig sød til at hjælpe 🙂

  1. Jeg interesserer mig ikke for neglelak… normalt.. men nu siger jeg det igen og du må gerne snart være træt af at høre på den samme snak. Når jeg kommer herind på besøg, så gør jeg sgu’, ja det gør jeg altså. Du har et fantastisk øje for farver og så må du i øvrigt til hver en tid gerne lakke mine negle med en af dine pensler :D.

    1. Haha det er helt i orden 😀 Elsker da at få ros 😛 Det er altså også meget nemt at blive trukket i negle universet når der er så mange lækre farver 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.