Models Own – Lili's Pink

Det er ved at være ret lang tid siden jeg fik de Models Own, så de nager lidt i baghovedet hele tiden! Nu skulle det altså være! 1 stk. super lækker pink med lidt shimmer i fra Models Own. Jeg synes den smadder lækker.. Hva siger i? Og som bonus har jeg så smidt en krakerlerlak (også fra Models Own) ovenpå nederst. Den har faktisk været på siden lørdag hvis det ikke skal være lyv, så den kombination er jeg blevet svært glad for. Det er måske lidt svært at se, men i den sølv lak der er bitte små micro stykker som glimter helt vildt i solen. Det er altså bare flot 😀 Kan da kun give Models Own lakke et stort 5 tal herfra indtil videre!

Got a bunch of Models Own polishes a good while back and I have been meaning to try them, but then there was Essie and then and then 😛 But here we have one of them at least 😀 I love this color and the models own smash up polish has micro glitter in it, that really comes out when the sun is on the nails! I love this!

6 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.