A England – Galahad

Tjekker lige hurtigt ind med en neglelak, inden jeg vil smide mig på sofaen igen 😉 Har været ude og cruise i dag og besøge bedste veninden+mand og børn. Det var kun et kort visit men som altid skøøønt!

Den her fætter dækker godt med et enkelt lag, men har puttet to på dem alle, havde lidt travlt da jeg skulle afsted i formiddags 😛 Jeg har smidt min nye holografiske top coat på de nederste billeder, den skal godt nok rystes meget før det kommer ordentlig med! Så den skal jeg vist lige arbejde lidt med før jeg viser den igen 😛 Men skal nok komme med nogen ordentlige billeder af den snart 🙂
a england galahada england galahada england galahad
Galahad is a one coater! Tried my new holographic top coat on it.. Going to need more than a few layers!

9 comments

  1. My favorite part about that top coat is how fine and tiny the holo is. Like super small twinkling lights! There’s a gold version, too. Both are GREAT! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.