Shopping #11

Så kom der endnu en lille pakke til mig fra colorboost.dk 😀 Endnu 2 Deborah Lippmann neglelakke, Bad Romance og Call Me Irresponsible! Har en fri fragt kode til jer, som gælder resten af året. Her er hvordan du bruger den: Når du har shoppet hvad du nu vil købe i din kurv, så tryk på Shopping Bag øverst og skriv rijah i feltet Anvend Rabatkode, derefter tryk Anvend Kupon og så vil du få trukket fragten fra og så kan du trykke Til Kassen. Håber i kan bruge det 😀

Got some more Deborah Lippmann’s! Yay! I cant wait to try on Bad Romance:)

17 comments

  1. Ja bestemt, man skulle tro det også sammen, men det funker faktisk ikke så godt 🙁 Den lilla forsvinder under det sorte fra den anden lak desværre

  1. Jeg vil så gerne vise dem, men har bare ik haft tid desværre 🙁 Men skal nok gøre hvad jeg kan for at snart flashe 🙂

  1. Den er skide flot, kan slet ik vente med at få den prøvet 🙂 Vil i hvert fald helt bestemt anbefale den 😀

 1. Har I set at der er kommet en ny webshop, som udelukkende forhandler kvalitets neglelak og neglepleje produkter! Pt er der mærker som Deborah Lippmann, OPI, FNUG, Alessandro og der er flere på vej! Der er en lav fragt på 16 kr og pt kører de med åbningstilbud med 10% på hele ordren!
  Der er super mange lækre farver – bare til info 🙂
  http://www.neglelak.com !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.