Essie – Bermuda Shorts

Det er godt nok koldt udenfor og ved at gå over i vinter, så den er måske ikke lige oplagt til årstiden og da slet ikke med det navn 😛 Men jeg synes nu den varmer på sådan en kold søndag 🙂 Det er en neon lak og de har det jo med at være matte i overfladen når de tørrer og det er den her også. Så det øverste billede er som den ser ud, dog slet ikke så neon her som i virkeligheden og det nederste har den fået en topcoat på. Husk i øvrigt at hvis i lægger en topcoat på jeres lak, at den skal være helt tør før i gør det. Ellers så kan i nemt ende med en f.eks let rød farve(hvis det nu er en rød lak i har på nederst) i jeres gennemsigtige topcoat og det ville jo være surt 🙁 Den eneste det ikke gælder er Seche Vites topcoat, eftersom den netop skal lægges på når lakken stadig er lidt våd. Personligt kan jeg bedst li den her med topcoat, da jeg synes den bliver meget mere pink 🙂

Har i øvrigt julet i min header, ret simpelt, men så kan man da trods alt se det er blevet december 😛

This one is not really suited for this season, but I love how it can make me think of warmer times 🙂

3 comments

  1. Rigtig lækker farve og ja, det er møg bittert at få lagt overlak på, før farven er tør.

    Endte med en overlak med et fint rødligt skær, som forvandlede alle andre farver på mine negle, så de fik et skær af rødt.
    Det var dog fint med den røde nuance, men havde det været en blå eller sort, havde det været knap så sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.