Status: Kaos

Normalt har jeg ok styr på det, med de lakker… Altså dem jeg ska ha vist og dem der er vist.. Men status er vist lige pt. et stort rod. Jeg er næsten sikker på i der jævnligt læser med har opdaget der er en vis stilhed herinde. Det er ikke med min gode vilje, men nogen gange så er det jo det virkelige liv man må tage hensyn til og sådan er det for tiden. Jeg håber meget på det snart ændre sig tilbage til det normale igen.. Men har på fornemmelsen at bloggingen nok ikke bliver prioriteret så højt som jeg kunne ønske i det næste lange stykke tid. Men jeg håber i stadig har lyst til at følge med herinde 🙂 Husk i øvrigt adventsgiveawayen.

Hov og så vil jeg lige til jer der følger med på google friend connect, at der skal i nok regne med at følge bloggen på en anden måde fra Marts 2012. Google fjerner den mulighed for alle non-blogspot blogge at bruge GFC! Super ærgerligt i min verden, da der jo er mange der følger med den vej, men der er jo ikke så meget at gøre ved det 🙁 Så håber i vil hoppe med over på bloglovin eller Facebook siden, da jeg for det meste også smider det nyeste indlæg på der 🙂

Have so many untrieds 🙁 So much IRL so little time to play with the nailpolish 🙁

3 comments

  1. Jeg kan lige spotte nogle LCN Magnetic og Essence magnetiske neglelakker. Hvis du ikke har prøvet dem endnu, så skal du glæde dig, havde den grønne fra LCN på forleden og det ser så sejt ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.