Livet på Vestegnen

Det hedder Birgitte’s blog og det forklarer jo egentlig sig selv hvad den handler om. Hun skrev tidligere i dag et indlæg hvor hendes seneste klumme til lokalavisen også var i. Jeg læser det altid med stor fornøjelse, ikke mindst fordi jeg jo selv er fra Vestegnen, nu.

Indlægget handler kort sagt om at være stolt af at komme fra Vestegnen, så læs det lige, inden i læser videre her.

Jeg har aldrig nogensinde i min vildeste fantasi troet at jeg skulle ende med at bo på Vestegnen. Jeg er vokset op i en lille flække vest for Roskilde, i Hornsherred og derfor var det naturlige derfra at flytte mod enten Holbæk eller Roskilde. Jeg havde mest et forhold til Roskilde, da det var der jeg gik i skole, arbejdede og gik i byen.

Så jeg endte efter lidt flytningerne til Sverige, Fyn, Jylland, altså i Roskilde. Der boede jeg et par år inden jeg flyttede til Herlev hvor min mand også er fra. Så det var nok der jeg havde forestillet mig at vi ville slå os ned og finde et hus.

Men da vi så begyndte at kigge efter hus så kunne vi hurtigt se at skulle vi blive “nordsjælland” så skulle vi længere ud hvor vi blev nødt til at have to biler, hvis det skulle være et hus der var til at betale. Så vi kiggede altså pludselig den anden vej mod Vestegnen, hvor jeg også arbejder.

Jeg kan faktisk tydeligt huske da jeg så vores hus på nettet første gang. Linket blev gemt og jeg sendte det til manden som mest af alt var.. Brøndby? Virkelig? Mener du det? Han er jo anti-Brøndby, nok primært fordi jeg er Brøndby fan og han i protest er Rasmus modsat og endda ejer et fck halstørklæde (som jeg måske har gemt langt væk). Men vi besluttede os altså for at køre ud og se på huset alligevel.

Det var i oktober vi var ude for at se på det. Jeg kan så tydeligt huske hvor lidt imponeret manden virkede til at være over det, da vi gik rundt derinde og så det an. Troede jeg. For da vi kom ud i bilen, så kom det prompte: Vi skal ha’ det hus! Hvilket jeg virkelig blev overrasket over, fordi han netop havde opført sig helt anderledes da vi gik rundt derinde.

Det var virkeligt sjovt at opleve hvor vildt poker face han kan lave, når han altså vil. Vi endte jo som i nok ved med at købe det og ja vi har jo selvfølgelig ikke fortrudt det på nogen måde. Vi er begge virkelig glade ved at bo på Vestegnen. Det eneste der nok irriterer min bedre halvdel er at han skal køre til Gladsaxe på job. I myldretiden.

Men det går jo, heldigvis ;).

Jeg har forsøgt at lokke andre til at kigge mod Brøndby når de har snakket om det, og det endte faktisk også med at min mands bedste ven og hans kone købte hus ikke så langt væk fra os. Det er vildt fedt at have dem i nærheden, så man altid kan poppe forbi hinansen. Jeg er da også sikker på de har samme opfattelse af Brøndby efter de er flyttet hertil. At det er en stille rolig by og her er hyggeligt at bo.

Derfor er det også rart at have en som Birgitte der kan skrive lidt om hvor fedt der er at bo på Vestegnen, og hun er altså opvokset her, så vidt jeg husker, så hun ved sgu hvad hun snakker om 😉

Vil i gerne have lidt flere Vestegns historier og lækker læsning generelt, så synes jeg i skal tage et kig forbi Birgittes blog, for den er helt klart det værd 😉

Forstadsliving ☀️☀️☀️ #sommerishere #weekend #sol

Et billede slået op af Maria Marker (@rijah) den

Livet på Vestegnen

7 comments

  1. Det er nemlig en super dejlig blog, som Birgitte har sig. Det lyder som om I er faldet godt til på Vestegnen. Sjovt, som man kan ændre mening hen ad vejen.

    1. Ja det er vi bestemt, nu var det jo heller ikke fordi jeg har afvist det på noget tidspunkt, havde bare aldrig forestillet mig det, nu når jeg kommer fra en helt anden by og man regner med at blive der 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.