Shopping #1

Nå men efter mit bakkeeventyr i lørdags så endte jeg jo igen ud med forbrændte læber og kinder… hvornår mon jeg lærer det? Så var i min lokale Matas og fik rippet den for lidt solcreme. De havde dobbelt op på point hvis man købte deres eget mærke(BONUS) og så fik jeg at vide at Essie bør være ude i alle Matas butikker i løbet af de næste 14 dage 😀 Og så er jeg åbenbart den eneste der kendte til Chanel’s Mimosa, da de kiggede lidt mærkeligt på mig da jeg spurgte om jeg kunne blive skrevet op til den 😛 Så det er også klaret nu… Altså så har jeg den jo!

Og så har jeg hamstret endnu en GOSH – Holographic da jeg nu endegyldigt har fået svar på at den altså udgår desværre. Jeg købte også en Dior Addict læbestift, faktisk en af dem jeg havde et kort indlæg om for et stykke tid siden se den her, da jeg synes farven var så pæn, men den skal jeg nok lige vende tilbage i et indlæg for sig selv om. Så købte jeg også en lampe til vores soveværelse og Sara Blædel’s Grønt støv – jeg læste desværre nr. 2 først.. Så har endnu den her til gode 😀

Did some shopping today. I got a nasty sunburn on my lips and face(yet again) so had to get some stuff to fix it.. 🙂

23 comments

 1. Øv min Matas nægtede at skrive mig op sidste uge…Er der kommet en mere klar release date?

  1. Ej det var da ærgeligt 🙁 Jamen så vidt jeg ved er det starten af maj? 🙂 Men er ikke helt sikker hvis jeg ska være ærlig, det er jo ganske vagt hvad der har været af infomationer om det 🙂

 2. Hej RijaH 🙂
  Fandt lige din blog, og fandt ud af at den handlede om neglelak, yay!
  Her bliver jeg, men hvordan fulen melder jeg mig som fast læser på din blog? Kan ikke lige se knappen, hæhæ.

  Marie-Louise

  1. Hejsa 🙂 den er ude i siden, så vidt jeg kan se i hvert fald, du ka både følge med via Google Friend Connect eller hvis du bruger Bloglovin, så ka du følge den vej 🙂 Eller via RSS. Jeg har i hvert fald en stor knap hvor der står Følg på… Du må lige sige til hvis du stadig ik ka finde den i hvert fald, så må jeg jo lige kigge lidt nærmere på det.

 3. Det var sjovt, nu er den der! 😮
  Den var der altså ikke før.. nå, jeg er blevet fast læser.
  Jeg må lige spørge, hvor mange liter neglelakfjerner bruger du egentlig, og hvilken dog? Og har du nogle tricks til så fejlfrie kanter (jeg mener, med mig er det ikke kun på neglen, men over ud på fingrens kant..)

  1. Godt den poppede frem igen 😀 Og velkommen til så 🙂
   Ehm jamen egentlig ikke så meget 😛 Jeg bruger Essie’s neglelakfjerner, den hedder Naturally Clean og jeg køber den på nicehair.dk og tror ikke rigtig jeg har nogen tricks andet end øvelse faktisk, jo mere du lægger neglelak jo mere øvet bliver du. Ellers så lægger jeg det for det meste af 3 strøg eller hvordan man nu kan sige det. Et i midten og så et i hver side der overlapper det i midten på hver side, hvis du kan følge mig 🙂

   1. Tak skal du fick’ 😉
    Er den fra Essie god? Har aldrig prøvet deres neglelak, jeg aner ikke hvorfor. Har vidst bare ikke haft lejlighed til det.
    Må vidst lige sige så, at du er skide god til at lægge neglelak, puha. Jeg er misundelig. Jeg har lige købt en neglelakfjerner-pen fra yves rocher, og håber at jeg måske kan lære at holde mig inde på neglen.

     1. Ja, den er super. Synes den tager godt i alle kanter, trods “penslen” er blevet lidt slap med tiden. Min har nemlig været brugt et par gange, så den er lidt snavset, tror dog at den bare skal vaskes lidt i noget acetone.

 4. Hvor er det altså bare ærgerlig at gosh – holographic udgår;///

  I din giveaway kan man vinde 2 gosh neglelakker m.m, har du selv lavet det fine blomster bånd rundt om flaskens håndtag?(-:

  1. Ja det er lidt synd.. den er jo højt elsket over hele verden 😐
   Nej det er sådan de så ud da jeg købte dem, gætter på det er noget limited edition 🙂

 5. Åh ja, Matasdamerne er desværre ikke altid helt opdaterede på det nyeste nye. For nogle måneder tilbage spurgte jeg om hvornår de ville få Depend Crackle neglelakkerne og pigen jeg snakkede med kiggede på mig som om jeg snakkede kinesisk. Men huhej, så var man jo lige i Matas i sidste uge og så at de havde fået dem der – og så skulle denne nye Matasdame selvfølgelig stå og prøve at forklare mig hvor fed en effekt det giver og jeg glor bare og siger, “Jeg har allerede masser af dem fra andre mærker – har bare ikke disse to farver”. hmmm

  1. Ja det er lidt ærgeligt, da det jo er dem som egentlig burde vide det da de kommer til at sælge produkterne. Men så er det jo også godt vi kan lære dem lidt ;D Haha hva sagde hun så til det? 😛

   1. hun kiggede faktisk bare på mig som om jeg var idiot og hun ik troede på mig! hahaha! Men hey, det går jo nok 😀 hahaha.

 6. Jeg har også prøvet det med at Matasdamerne glor mærkeligt. Jeg spurgte om hvornår de ville få Depend Art Linerne i butikkerne.. Det havde hun skam aldrig hørt om, og det var ikke noget de ville få i butikkerne. Så er det sgu lidt mærkeligt at de nu sælger dem 😛

  1. ja ik? syns virkelig det er mærkeligt. Istedet for at de bare er ærlige og siger “Det kender jeg ik noget til, så kan ik svare på om vi får det eller ej”. SUK

  1. Ja jeg blev også for fristet og tænkte jeg hellere bare måtte lægge billet ind på den i matas inden jeg køber den alt for dyrt på ebay 😀

  1. Ja det er et godt spørgsmål om hvorfor 🙁 Ingen anelse desværre.
   Jeg synes nu ikke jeg har nogen problemer med holdbarheden, bruger base- og topcoat og så det holder fint 🙂

 7. Pingback: Shopping #1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.