Random GOSH's

Fik lige et par nye GOSH lakke med posten her i dag og fik dem lige prøvet hurtigt. Der er 2 lag på alle neglene og det dækker egentlig fint ved alle sammen 🙂 Skal nok også lige få smidt et indlæg op med hver af dem når jeg lige får tid til det. Indtil videre må det lige være ved disse 🙂 Husk det er ved at være sidste chance for at være med i min giveaway, jeg lukker for deltagelse i morgen kl.18 🙂 Det er bare at klikke på det lille billede her  ude til højre og lige udfylde og så er du med ;D

587 Hot Coral

569 Flamingo

581 Orange Drops

594 Miss Grey

Got these in the mail today and thought I would just show them right away 🙂 I will put up an individual post for each of them when I get some time for it 🙂 2 coats on all the nails here btw. Oh and dont forget to enter my giveaway. Its ending tomorrow 🙂 Click the picture in the sidebar and fill in the form and you are in ;D

6 comments

  1. Pingback: Random GOSH’s

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.