Illamasqua – Fern

Endnu en flot neglelak fra Illamasqua. Jeg er virkelig tilfreds med deres lakke og selve flasken virker meget mere robust end de fleste andre mærkers. Det er i hvert fald en super lækker farve med lidt diskret shimmer i. Den dækker bedst ved 2 lag. På billedet nedenunder har jeg lagt et lag af Illamasqua’s Prism og det gør den bestemt ikke mindre flot!

God weekend derude! Og husk at se tjekke forbi i morgen hvor jeg annoncerer hvem der vandt giveaway ;D

Super pretty color! On the bottom picture its one coat of Illamasqua´s Prism and certainly dont decrease the beauty of it 😛 I am so pleased with the Illamasqua nail polishes, its so nice to get a new brand and just loving it! ;D Btw. be sure to check back tomorrow to see who won the giveaway! So its last chance to enter today as well! Have a great weekend! 🙂

6 comments

  1. vildt lækker farve 🙂 og du har ret i deres flasker er mere eksklusive end de fleste mærker! 🙂 er ikke så vild med prism men ovenpå fern er den faktisk ret fed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.