IsaDora – Femme Fatale

Jeg skulle til fødselsdag i lørdags og så tænkte jeg at røde negle ville være perfekt til den lejlighed og et par dage inden havde jeg fået den her ind af døren, så var det med at få den prøvet 🙂 Den dækker super ved et enkelt lag! Jeg havde ikke rigtig tid til at få dem pæne rene inden vi skulle afsted, men eftersom penslen er bred og nem at arbejde med, så var der faktisk heller ikke alverden at fjerne 🙂 Synes især at pegefingeren er lagt nærmest perfekt og dejligt med en farve der dækker flot… Så håber jeg bare ikke den misfarver.. Men det må jeg lige vende tilbage med, da jeg stadig har den på 😛 Har i en yndlings rød eller kunne denne måske blive det? Udover det synes jeg faktisk farven er skideflot og er da klart en jeg vil bruge fremover hvis jeg skal sporte de røde negle 🙂 Hov glemte da lige at nævne den er en del af IsaDora’s efterårs kollektion som kan fås nu 🙂

Produktet er tilsendt af PR-firma eller producent til anmeldelse.

9 comments

 1. Har lige bestilt “Passion in Red” fra By K. (no.23)
  (http://www.umas.dk/product.asp?product=1213), og ellers synes jeg ELF Red Velvet er fantastisk flot, for den har sådan en underliggende perlemorsglans – og dækker også fint ved bare et lag – og som du ved, så er det en ret vigtig parameter for mig *griner*

  1. Den er sikkert rigtig fin også 🙂 Tror det er vigtigt for mange de dækker ved første lag, gør det bare det nemmere at lægge lakken ;D

 2. Wauw – det er en skøn rød!
  Jeg har altid været glad for rød neglelak – især mørkerød!
  Jeg er glad for Essies A-list, Essies Bordeaux og Chanels Dragon!
  Rouge Noir er den eneste neglelak, er den eneste neglelak, som jeg har brugt op hele to gange – fed fed farve!

  1. Hold da op.. tror ikke jeg er nået til bunds i nogen af mine endnu 😛 Den eneste der er meget brugt er Chanels Miami Peach 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.