Essie efterårskollektion 2012 Stylenomics

Så er der nyt fra Essie! Deres efterårskollektion er på trapperne og her kan i se et lille preview på farverne 🙂 Jeg synes specielt lakken Stylenomics ser virkelig lækker ud. Er det en kollektion der lokker jer? Head Mistress kunne godt minde lidt om Watermelon eller er det bare mig? Ikke nogen overraskende farver vil jeg sige, men de er da pæne 😉

Pressetekst:
I dette efterår skal du ikke overlade noget til tilfældighederne. Styrk din magt med farve, der bebuder, at kvinder med substans vender tilbage. Klassisk påklædning, der gør indtryk, er øjeblikkets look, og seriøse silhuetter har brug for et fabelagtigt match af farver med fuld kraft. Stylenomics (stahyl-NoM-iks) er en overdådig farve, der giver et look af bedste kvalitet uden at ruinere dig. Der er en fornemmelse af lethed i raffinement og selvtillid i tilbageholdenhed. Der er ingen grund til at overgøre tingene, og vigtigst af alt, don’t sweater it! Dyb grøn spiller på smuk vis sorts rolle i denne sæson og skaber et strålende modstykke til skarp rød og lækker bourgognerød. Til pokker med spareplaner – miss fancy pants er altid elegant med sin yndefulde beigegrå farve. Tag imod et godt råd fra head mistress, som det er værd at blive lidt småforelsket i, og som altid banker tingene på plads ”without skirting the issue”. Det er en ambitiøs garderobe af farver, der helt sikkert vil inspirere enhver recessionista.

Recessionista — magentarød som til en millionærarving
Skirting The Issue — lusket & undergravende bourgognerød
Head Mistress — dristig rød, der tager teten
Stylenomics — overdådig grøn, der sidder lige i skabet
Miss Fancy Pants — raffineret, chik beigegrå
Don’t Sweater It — varm & hyggelig grålilla

Lidt ideer fra Essie til hvordan neglene kan lakeres 🙂

Gør som på efterårets catwalks, hvor designere som McQueen, Pamela Love og Rebecca Minkoff viste neglekunst på en frisk og helt ny måde: i farveblokke. Designerne gik den minimale vej med dobbelte striber eller omvendte trekanter, og det er nemt at genskabe looket derhjemme!

FARVEBLOKKE:
1. Lakér dine negle i en farve efter eget valg, f.eks. miss fancy pants, og lad
tørre i 2-3 minutter
2. Læg et stykke klar tape på neglen for at skabe et mønster eller design
3. Lakér den del af neglen uden tape i en mørkere farve, som f.eks. den dybe
fyldige blommefarvede skirting the issue
4. Lad lakken tørre i mindst 2-3 minutter og fjern tapen
5. Lad neglene tørre helt, før du påfører et lag overlak for at beskytte dit design

COCKTAILNEGLE:
Vis dem, hvem der er den bedste i klassen ved at ‘cocktaile’ dine nye efterårsyndlingsfarver. Vælg en finger på hver hånd, som du ønsker at fremhæve, f.eks. dine ringefingre eller langefingre, og lakér dem i forskellige farver, der komplementerer farven på dine 8 andre fingre. Da grøn er det nye sort i efteråret 2012, så prøv stylenomics som din fremhævende farve med den nye neutrale beigegrå don’t sweater it som basisfarve!

Essies efterårskollektion kan fås fra september 2012 i bl.a. Matas, Bahne, Esthetique, Salling og Magasin.

9 comments

  1. De tre øverste siger mig ikke så meget – synes de har lavet så meget i den genre, at det er svært at finde på noget nyt og spændende… De tre nederste, however, skal jeg vist liiiige have kigget nærmere på.

    1. Ja de har det desværre med at lave mange gengangere 🙁 Men skal da ha kigget på dem når jeg støder på dem i Matas ;D

    1. Uha jeg er ikke lige sådan til hverken glimmer eller effekt lakke, men ved da at Essie har lavet en effekt serie med lidt forskelligt, så det kunne måske være en ide at kigge der? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.