Holo heaven!

Man må vist efterhånden sige at de forskellige neglelakmærker har fået øjnene op for holografiske lakke. Først blev der annonceret at GOSH de relancerer deres Holographic, dog med et nyt navn, nemlig Holographic Hero, den kommer i øvrigt i uge 36, altså lige om et par uger! 🙂 Dernæst har Depend også lanceret en holografisk kollektion på 12 farver som er ude nu, nogen Matas’er har den og andre har ikke. Har ladet mig fortælle det er op til den enkelte butik om de vil føre den eller ej, så der må i selv lige i den lokale Matas og spørge dem 🙂 Sidst men ikke mindst er det danske neglelakmærke FNUG kommet med 3 holografiske lakke samt en aquabase, som kan benyttes under dem for at få den holografiske effekt til at poppe endnu mere. Håber jeg kan få fat i dem og få dem prøvet, man kan jo aldrig ha for mange holoer i sin samling 😉 Er i også hoppet med på holo-trenden? 😀

6 comments

  1. Er helt vild med holoer, dog ikke den heldige ejer af en eneste :-/ det kommer forhåbenligt inden ret længe 🙂 jeg har sat mig for at en holo lak blir den næste til samlingen.

  2. Jeps! Har ønsket mig base coat og Fantastica i fødselsdagsgave, men de er endnu lidt svære at finde i handlen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.