Vinderne er…

Så har random.org trukket to numre og de er blevet til en vinder fra Facebook og en vinder i indlægget. De to heldige er, fra Facebook: Kathrine Reher Lund Jørgensen og kommentar her på bloggen: Maria M (nu håber jeg ikke der er flere Maria M’er :P). Hvis i skriver en mail til mig på blog@rijah.dk med jeres adresse vil jeg få lakken sendt afsted til jer 🙂

Tak til alle som deltog, det er super fedt at kunne give lidt retur til jer søde læsere og har faktisk en giveaway mere i ærmet inden længe, så håber i hænger ved 😀 Jeg har faktisk en tredje Jo is in the house lak, som jeg selv har prøvet på to negle, hvis nogen vil overtage den? Jeg ved at jeg ikke får den brugt igen. Så den første der skriver en kommentar om at de vil ha den, får den. Men som sagt, den har været åbnet, bare så der ikke kommer brok bagefter 😉

Billedet er det som også er på facebooksiden som profilbillede. Det er en af de nyeste trends indenfor manicure 🙂 At have en basefarve som kan ses hele vejen rundt i kanten og så en anden farve på resten af neglen. At de er forskellige i farverne har ik rigtig noget med det at gøre, jeg skulle bare teste lidt 😛

 

10 comments

  1. Der var jeg ikke hurtig nok 😉

    P.S. Har du prøvet FNUG’s hololakker?
    Jeg er mægtig lun på Fantastica, men er lidt led ved at skulle ud med 250,- for base & lak, hvis det så ikke duer ;-))

    1. Nej desværre ikke endnu, håber jeg kan få fingrene i dem snart. Men er lidt ophængt med baby og sådan, så kan desværre ikke love noget 🙁 Men umiddelbart kan du jo starte med lakken bare og så se hvordan det fungerer? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.